Åk på spa-weekend

Du tränar och jobbar mycket. Lever ett aktivt liv och vill fylla det med upplevelser. Samtidigt behöver du få slappna av i både muskler och sinne, bara vara. Åk till ett all inclusive hotell och njut av spa, god mat och rolig träning.

Att bara åka iväg en helg kan göra mycket för återhämtningen. Det som är så skönt med ett hotell med spaavdelning är att musklerna, hela du, verkligen kan få slappna av. Och däremellan både träna och äta riktigt gott. Du kan åka själv, med din partner eller kompisarna. Satsa på en hotellkedja som Elite som har all inclusive hotell med spa över hela landet. Gå in på Elite och hitta ditt hotell och få mer lyx i vardagen.

Spa-weekend

En spa-weekend kan göra stor skillnad i vardagen. Först har du något att se fram emot. Att bara boka resan, planera hur du ska ta dig dit och sedan se bekräftelsen i mejlkorgen är underbart. Något härligt som bryter av vardagen. Väl på plats får du slappna av på riktigt. Det som är så skönt med all inclusive är just att allt ingår. Du behöver inte tänka på vare sig frukost, lunch eller middag. Längtar du efter att få en riktigt god kopp kaffe och bara sitta i en fåtölj och njuta, går du bara till kaféet och hämtar din kaffe, hittar fåtöljen och njuter av utsikten. Sedan väljer du om du ska ta en skön promenad, sitta i ett bubbelbad eller träna på gymmet, eller alla tre. Det är välbehövligt för både kropp och själ i det stressande samhälle som vi lever i. Fördelarna med Elites all inclusive är:

• all mat ingår
• njut av spaavdelningen så mycket du vill
• fina miljöer
• träna och håll igång

Avslappnande miljö

Elite hotell har både hotell i city och ute på landet. När du ska åka på spahelg är det skönt att få vara lite utanför stan. Både hotellet och omgivningen är rogivande och samtidigt inspirerande. Det sköna med naturen är att du blir pigg av den. Istället för att fylla huvudet med ljud, sitter du på en balkong med något gott att äta och dricka och kommer lätt på nya idéer. Om du bor i stan är det än mer berikande och rekreativt att få vara på ett spahotell som ligger vid vatten, nära en skog eller där du har en vidunderlig utsikt över landskapet.

Träning och spa

Att åka på spahelg handlar inte bara om att slappna av, utan du kan lätt kombinera det med träning. Du kan träna på hotellet, men också bo på särskilda hotell för att kunna spela golf mellan bubbelbaden. Kroppen mår bra av att både träna och få slappna av. Passa på att boka in helkroppsmassage efter ett träningspass och du kommer att sova som ett litet barn efteråt. Eftersom coronapandemin äntligen börjat ge med sig är det många svenskar som åker på minisemester. Därför kan det vara klokt att boka i tid så att du får det hotell du verkligen vill bo på.