Maxa träningen med VitaePro

Du som tränar mycket behöver vara noggrann med vilket bränsle du ger din kropp. Självklart ska du äta en varierad och näringsrik kost, men du behöver också tänka på att ge din kropp en extra boost för att du verkligen ska orka maxa din träning. VitaePro ger dig rätt förutsättningar.

När du tränar bygger du upp kroppen och blir starkare. Hård träning kan dock slita mer än vad det ger, om du inte sköter kost och återhämtning på rätt sätt. Ett kosttillskott som Vitaepro är ett bra komplement till en näringsriktig och hälsosam kosthållning. Det är viktigt att du är säker på att få i dig alla de mineraler och vitaminer du behöver när du pressar din kropp till sitt yttersta i träningslokalen.

VitaePro – skyddar dina leder och förebygger besvär

Det som skiljer VitaePro från andra kosttillskott är bland annat den aktiva ingrediensen Boswellia Serrata. Detta naturläkemedel utvinns från ett speciellt träd och har använts inom asiatisk medicin i tusentals år. Den ledskyddande effekten på kroppen är så god att den inom västerländsk modern medicin rekommenderas för patienter med artros eller andra ledbesvär. Du behöver dock inte ha uttalade besvär med lederna för att dra nytta av Boswellia Serratas effekter. Skyddseffekten verkar även förebyggande.

Kosttillskott som passar dig som tränar hårt

Om du vill testa din nuvarande kost kan du använda dig av Livsmedelsverkets tjänst Matvanekollen. Där får du svart på vitt om hur väl du tillgodoser din kropps behov av vitaminer och mineraler. Det är inte osannolikt att du rör dig inom de lägre gränserna för vissa viktiga ämnen, eller till och med har brist på dem. Särskilt behovet av D-vitamin är svårt att tillgodogöra sig genom vanlig mat. D-vitamin är särskilt viktigt för dig som tränar hårt, eftersom det bidrar till god muskelfunktion.

Du som satsar hårt på gymmet behöver också tänka på dina allmänna energinivåer och ditt immunförsvar. För att stärka dessa kan ett tillskott av vitamin B12 och vitamin C vara bra. Det finns flera sätt att förhålla sig till kosttillskott. Antingen väljer du att ta varje enskilt ämne separat, eller så väljer du ett kosttillskott som tillgodoser alla behov på samma gång.